Bitcoinin verkon perusteet ovat yhtä nousevat kuin koskaan, mutta 12 000 dollaria saattaa aiheuttaa matalamman hintatason uudelleentestauksen, analyytikko varoittaa.

Bitcoin ( BTC ) aloittaa uuden viikon uuden hintaluokansa yläosassa lähellä 12 000 dollaria – rikkooko markkinat vihdoin tällä viikolla?

Cointelegraph tarkastelee viittä asiaa, jotka on syytä harkita selvitettäessä sitä, mihin Bitcoin suuntaa seuraavina päivinä.

S&P 500 on lähellä kaikkien aikojen huippuja … jälleen

Toisin kuin edellisissä viikkoissa, makromarkkinat ja niiden vaikutus Bitcoiniin ovat jälleen keskipisteessä maanantaina.

Kiina näyttää tietä, ja sen varastot ovat lähellä korkeintaan tasoaan kahdessa vuodessa uutisten perusteella, että Kiinan kansallinen keskuspankki (PBoC) aikoo helpottaa rahapolitiikkaa.

Shanghai Composite -indeksi nousi 2,3% päivässä, ja vuosittaisten voittojen kasvu oli 13% koronaviruksen myllerryksestä huolimatta.

Muualla S&P 500 on jo noussut yli 50% maaliskuun kolarihintaan verrattuna, ja Goldman Sachsin analyytikot tarkistavat vuoden lopun ennusteitaan ylöspäin. Tavoite on nyt 3 600 pistettä, ei 3000 – uusi ennätyskorkeus.

Jo julkaisuhetkellä indeksi oli vain 14 pisteen päässä kaikkien aikojen korkeimmasta huipusta, jota se oli nähnyt helmikuussa ennen koronaviruksen iskua.

„Kuten viime kuukaudet ovat osoittaneet, osakekurssit eivät riipu pelkästään odotettavissa olevasta tulevasta ansaitsemisvirrasta, vaan siitä, kuinka nopeasti nämä ansainnot diskontataan nykyarvoon“, Bloomberg lainasi Goldmanin David Kostinin kirjoittamana perjantaina muistiinpanoihin.

„Tulevaisuuteen laskeva osakekurssipreemio ylittää joukkovelkakirjojen tuoton nousun, ja yhdessä konsensuksen yläpuolella olevan EPS-ennusteemme kanssa nostaa S&P 500 -indeksin 3 600: seen vuoden loppuun mennessä.“

Varastot ovat aikaisemmin vaikuttaneet merkittävästi Bitcoiniin, sen S&P 500 -korrelaatio on jo 95%. Kuten Cointelegraph kertoi , huolimatta kullan ottamisesta viime viikkoina, analyytikot uskovat edelleen, että osakkeiden dramaattinen muutos heijastuu myös Bitcoiniin, ottaen huomioon viimeaikaiset korrelaatioiden kaikkien aikojen ennätykset.

Bitcoinin korrelaatio kultaan on laskenut, koska viimeksi mainittu menetti 2000 dollarin tukitasonsa – 68 prosentista 48 prosenttiin elokuussa, tietojen mukaan.

Bitcoin-markkinoilla markkinoiden tunteella on edessään oma este

12 000 dollaria, taso, joka on nähty useita uudelleentestauksia kahden viime viikon aikana, mutta josta ei ole tullut tukea, aiheuttaa edelleen kauppiaille ongelmia. Viimeaikaiset hintatoimet ovat korostaneet sitä tosiasiaa, että 12 000 dollarilla ei ole vetoomusta murtautua vastarintaaksi.

„Olemme edelleen nousutrendissä, joten minun pitäisi nojata nousevaan puoleen“, sanoi Cointelegraph Markets -analyytikko filbfilb 13. elokuuta Telegram-kanavallaan. Hän pitää myös altcoineja liikkumassa korkeammaksi, kun BTC-hinta pysyy nousevana nousevana merkkinä etenkin sen jälkeen, kun „hintatoiminta osoitti suurta poistumista kysynnästä“, hän selitti. „Paljon tahtia.“

Samaan aikaan viikonloppuna toinen analyytikko Michaël van de Poppe ehdotti, että 12 000 dollarin heijastus oli riittävän voimakas antamaan BTC / USD: lle selvemmän retraation. Hänen mukaansa 10 500 dollarin palautustuki oli „erittäin todennäköinen“, hän väitti, että vahvuus näytti nousevan korkeammalle ja kääntyvän lopulta 12 000 dollarin tukeen .

„Tämän tason merkityksen vuoksi olen alkanut ajatella, että tästä on tulossa erittäin todennäköinen skenaario“, Van de Poppe kertoi Twitterin seuraajille.